30 maart; Beneluxspoor modelspoordag

Geplaatst op: 02/01/19

Wie van modelspoor houdt, mag deze dag, de Beneluxspoordag 2019, niet missen! Gebruikers van Beneluxspoor laten u en elkaar volop genieten van – of kennismaken met - alle aspecten van hun hobby.

In het museum kunt u diverse modelspoorbanen zien. En u kunt bij de deelnemers al uw vragen kwijt over zaken als: digitale besturing; weatheren (het levensechter maken van onderdelen door ze te ‘verouderen’); landschappen begrassen; boompjes maken; zelf gebouwen maken; zelf materieel (ver)bouwen en messing modellen bouwen.

Beneluxspoor.net organiseert deze dag in samenwerking met het Nederlands Transport Museum.

Bezoekt u ons museum op deze dag, dan hebt u tevens gratis toegang tot de Beneluxspoordag 2019.