Tentoonstelling: Kunst en vliegwerk, van Thijs Postma

Geplaatst op: 23/04/19

Vanaf vrijdag 26 april is de schilderijen- en pentekeningen-tentoonstelling “kunst en vliegwerk” te zien. 60 werken geven een historisch overzicht van mijlpalen in de KLM-geschiedenis.
Kunstenaar Thijs Postma heeft niet alleen prachtige ‘gouaches’ gemaakt, deze keer zijn ook pentekeningen aan de expositie toegevoegd.

Thijs Postma is zijn hele leven al luchtvaartenthousiast geweest en is een allround kunstenaar. Hij heeft vele boeken gemaakt en tot op de dag van vandaag schrijft hij artikelen voor het luchtvaartblad ‘Piloot en Vliegtuig’. Hij schildert en tekent nog steeds in een ongelofelijk tempo. Het Nederlands Transport Museum is vereerd dat zij deze tentoonstelling binnen haar muren heeft gekregen.

De werken van Thijs Postma die in ons Museum hangen zijn ook te koop!