Nu er zicht is op een nieuwe locatie is een fondsenwervingsactie gestart die een bijdrage moet leveren aan de realisatie van de ambitieuze plannen van het museum.

Er is een nieuwe plek gevonden op loopafstand van Station Hoofddorp op een terrein in het ‘Schiphol Trade Park’. Daar wil het museum een nieuw museum bouwen van zo’n 5.000m2 groot. De huidige collectie, aangevuld met stukken van collega-musea en zelfs objecten uit de Rijkscollectie, moeten daar een plek gaan krijgen. Zo wordt het verhaal over 2.000 jaar transport in Nederland nóg beter verteld.

Niet alleen binnen is er van alles te beleven, het museum krijgt ook een buitenterrein waar objecten staan en waar activiteiten georganiseerd worden. Het museum wil de samenwerking met vele lokale, regionale én landelijke vrijwilligersorganisaties die iets met het Thema ‘Transport’ doen doorzetten en uitbreiden. Zo ontwikkelt het museum zich óók als een sociaal-culturele plek waar mensen samenkomen die mee willen helpen de doelen van het museum te realiseren.

Help óók mee de doelen van het museum te realiseren en doneer. Dat kan via de bankrekening NL91 RABO 0325 2015 87 of via de go-fund-me-site https://gofund.me/4cba4e15 óf via de speciale QR-code: