Zalen en Ruimten

Het Nederlands Transport Museum vertelt de verhalen over transport in Nederland, van de drassige delta 2.000 jaar geleden tot het logistiek knooppunt dat Nederland nu is. Aan alle objecten in de tentoonstelling is wel een verhaal gekoppeld. Van een Romeinse reiswagen uit het jaar nul tot de Wubbo Ockels superbus van de toekomst.

Nu is het nog een pop-up museum in het voormalige Lucas Bolsfabriek in Nieuw-Vennep. In de nabije toekomst wil het museum deel uit gaan maken van Park21 in de Haarlemmermeer.

Het Nederlands Transport Museum beweegt en verandert voortdurend. Het leeft! En biedt u daarmee een bijzondere omgeving voor een inspirerende bijeenkomst.

Het museum is vanaf maandag 6 maart 2023 gesloten omdat het pand waarin het museum gevestigd is op termijn gesloopt gaat worden voor woningbouw. Wij gaan ons voorbereiden op een aanstaande verhuizing om de collectie en het museum onder te brengen op een nieuwe locatie. Waar dat zal zijn is op dit moment nog niet bekend. Zodra daar meer nieuws over is dan zullen we dat op deze website en in de media kenbaar maken.

ATELIER

HEERENKAMER

VIPRUIMTE

HORECAPLEIN